BEWANDEL HET PAD NAAR INNERLIJKE RUST

Verlang jij naar meer rust en balans in je leven?

BEWANDEL HET PAD NAAR INNERLIJKE RUST

Voel je je moe en gestrest, heb je moeite om nee te zeggen en zorg je goed voor de ander, maar vergeet je jezelf? Of heb je te maken met steeds terugkerende pijn of verdriet, waar je maar niet in verder komt? Verlang je naar duurzame relaties waarin je volledig jezelf mag zijn en waarin je wederzijdse aandacht en respect voelt?

Soms loop je vast en lukt het niet om hier in eigen kracht uit te komen.

Je hoeft het niet alleen te doen en ik zou daarom graag een tijdje met je op willen lopen in jouw proces.

Becoming you werkt vanuit een christelijke visie gekoppeld aan de contextuele benadering. In de coaching ga ik samen met jou op zoek om je te helpen om weer in een goede balans te komen. De contextuele benadering geeft veel inzicht in wat je kan belemmeren in je groei en waar we samen weer kunnen werken aan herstel en groei.

Wietske Berends

Zie meer informatie op BECOMINGYOUCOACHING.NL

Tijdelijke actie!

In oktober en november ontvang je een gratis kennismakings- en intakegesprek ter waarde van €65,-. Neem vrijblijvend contact op. Ik hoop je te ontmoeten.

Geplaatst op dinsdag 26 september 2023.

Over Becoming you coaching

Dit bericht is geschreven door Becoming you coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Emmeloord. Trefwoorden van Becoming you coaching uit Hasselt : TotalBalance-methode, ik kan geen nee zeggen, ik loop vast, ik kan het niet alleen, ik zorg niet goed voor mezelf, terugkerende pijn, terugkerend verdriet, duurzame relatie, hoe kan ik mezelf zijn, ik mis balans in leven, leven in balans, ik zoek een ondersteuner, persoonlijke coach, levenscoach, balans werk privé, balans in mijn hoofd, balans in mijn hart, .

Lees meer over Becoming you coaching.