Leonora Visscher Spatadertherapeute in Emmeloord

spatadertherapie

Over Leonora Visscher Spatadertherapeute

Leonora Visscher Spatadertherapeute valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Emmeloord.

Als lid van de vereniging van spatadertherapeuten bied ik vanuit mijn praktijk aan huis parttime spatadertherapie aan.

Last van vermoeide, pijnlijke en zware benen? Last van spataderen? Dan is Spatadertherapie iets voor jou!

Wat zijn spataderen?

In aders bevinden zich kleppen die ervoor zorgen dat het bloed één richting op stroomt. Wanneer deze kleppen niet goed meer functioneren, stroomt het bloed terug de ader in. De druk stijgt en de aderen zetten uit. Ook de "rek" gaat op den duur uit de ader en wordt slapper. De spatader is ontstaan. Ook door veranderingen in de vaatwand van de ader kunnen spataderen ontstaan. Ze zijn zichtbaar aanwezig.

Spataderen kunnen ook door erfelijke aanleg ontstaan, overgewicht, zwangerschap, ouderdom of te weinig beweging. Spataderen geven vaak klachten als pijn, zware benen, kramp en jeuk. Met spatadertherapie proberen we deze klachten te verminderen.

Sinds januari 2010 zijn er een aantal zorgverzekeraars die spatadertherapie vergoeden. Neem contact op met uw zorgverzekeraar om na te gaan of u hiervoor in aanmerking komt.

Bent u geïnteresseerd geraakt in wat spatadertherapie voor u kan betekenen, heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Leonora Visscher Spatadertherapeute uit de rubriek gezondheidscentrum uit Emmeloord is gevestigd aan de Europalaan 74 in Emmeloord. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22728127.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Leonora Visscher Spatadertherapeute zijn o.a. :