Karin Eagle Star Woman | Praktijk in Mediumschap in Creil

Praktijk in mediumschap te Creil, de Noordoostpolder (Flevoland).

Over Karin Eagle Star Woman | Praktijk in Mediumschap

Karin Eagle Star Woman | Praktijk in Mediumschap valt onder de rubriek geneeskunde in Emmeloord.

Ik ben Karin Eagle Star Woman, Trance healing Medium. Tijdens een sessie bij mij breng ik je weer in contact met je eigen gevoel en je spirit. Zo kunnen we de oorzaak achterhalen en tot je diepere kern komen. Ik neem je mee op je innerlijke reis.

Je zult inzichten krijgen wanneer of waar blokkades zijn ontstaan. Je komt in contact met oude trauma's, herinneringen en opgeslagen emoties. Deze ga je doorvoelen en omarmen. Overtuigingen die je toen hebt neergezet, ga je omzetten in een positieve mindset. Fysiek, mentaal en emotioneel kom je weer in balans, wat ervoor zorgt dat je weer in je kracht komt te staan. Je komt weer terug bij je eigen kern en je komt weer in verbinding met jezelf. Je zult weer gaan begrijpen waarom bepaalde dingen zijn gebeurd en waarom je een bepaalde overtuiging hebt gecreƫerd. Na begrip zal je merken dat je er makkelijker mee om kunt gaan, wat er weer voor zorgt dat je het los kunt laten. Wat een bevrijdend gevoel! Fysieke klachten kunnen zelfs verminderen of verdwijnen. Alles in je lijf gaat weer stromen. Het zal je nieuwe inzichten geven en brengt je verder op je levenspad.

Daarnaast werk ik met Healing. Ik werk met mijn handen op een behandel-bed, heerlijk onder een deken. De healingwijze bepaal ik na een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek dat ik met je heb gehad.

Ieder mens is uniek. JIJ BENT UNIEK. Kwaliteiten hebben we allemaal, ook al zijn ze niet altijd zichtbaar. Dit komt vaak door blokkades die je hebt opgedaan in het leven. Ik helpt jou om deze blokkades op te heffen.

Als je voelt dat ik wat voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Voor workshops in Mediumschap, Reikie healing, Tarot en Lenormand zie je mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Karin Eagle Star Woman | Praktijk in Mediumschap uit de rubriek geneeskunde uit Emmeloord is gevestigd aan de Buizerdstraat 22 in Creil. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12345678.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Karin Eagle Star Woman | Praktijk in Mediumschap zijn o.a. :